EL MOMENT

Tenint en compte l’excepcionalitat del moment es fa incomprensible que els partits independentistes –republicans- no s’hagin pogut posar d’acord, fins ara, per anar junts en una llista única. Agraint les moltes aportacions positives i disculpant els erros que s’hagin pogut cometre, proposo seguir endavant amb el mandat de l’1 d’Octubre, amb les aspiracions legítimes i democràtiques del Poble de Catalunya.

La cerca d’unitat i una majoria independentista forta a l’Ajuntament de Barcelona ens permetria avançar en la implementació de la República. La República és, també, la forma més ràpida d’alliberar les preses i els presos polítics i permetre tornar a casa els exiliats i exiliades. Amb la Independència podrem elaborar una Constitució Catalana moderna, votada per tots i totes. Un sistema de lleis i procediments – cens universal, notificacions electròniques, etc...- que, sobretot, donin resposta a les necessitats actuals de les persones i de la societat.

Les aspiracions independentistes no han estat, ni són, facilitar la neteja de prevaricadors del poder judicial espanyol o fer fora del Parlament espanyol als corruptes. Tampoc fer caure la monarquia, ni aprovar des de l’autonomisme pressupostos a ningú, tot esperant, el perdó d’un grupuscle que ha posat a la presó a persones pel que pensen, per defensar la democràcia posant les urnes i a l’exili al president legítim de Catalunya Carles Puigdemont – i d’altres-.

© 2018 By Selene Zaragoza. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now